Cursussen / Trainingen

HeartMath Coaching

HeartMath

Hartcoherentie trainingen

Heartmath computer

Voor wie?

De training / coaching is bedoeld voor hen bij wie zich als gevolg van ervaren stress en/of een verzwakt immuunsysteem allerlei gezondheidsproblemen en aandoeningen hebben geopenbaard, zoals hoge bloeddruk, slaapstoornissen, depressie, burn-out, angststoornissen, chronische vermoeidheid, hyperventilatie, prikkelbare darm-syndroom, etc.

Preventie

De behandeling is ook zeer effectief als zij preventief wordt ingezet. Het behandelingsprogramma leert je stress onderkennen en te reduceren, leert je het immuunsysteem te versterken en de energieverslindende emoties te reguleren. Energie die naar angst en stress gaat wordt omgezet in rust, evenwicht en veerkracht. Als gevolg hiervan zul je effectiever gaan functioneren in je werk en de maatschappij.

Coaching

De behandeling/training bestaat uit slechts zes sessies verspreid over een periode van zes tot acht weken. In die tijd kan het beoogde resultaat bereikt worden.

De eerste sessie heeft deels het karakter van een in-take gesprek. De behandelmethode wordt uitgelegd en er wordt een begin gemaakt met het leren toepassen van bepaalde technieken, waaronder biomedische feedback. Dit gebeurt met behulp van een computerprogramma, waarmee je hartritme en hartcoherentie (hart-brein coördinatie) in kaart gebracht worden. Het feedback aspect bestaat hierin dat je direct het gunstige effect ziet van de toepassing van de geoefende technieken.

In de vervolgsessies worden telkens nieuwe stappen gezet en wordt het geleerde geconsolideerd.

Soms is enige weken na de coaching een terugkomsessie gewenst.

Tarieven

Op aanvraag.

Afspraak maken