Docent / Coach

Licenced HeartMath Provider & Hartcoherentietrainer

HeartMath

Gecertificeerd door:

Association of Himalayan Yoga Meditation Societies

Yoga Samadhi

Lid: Samenwerkende Yogadocenten Nederland

Samenwerkende Yogadocenten Nederland

Partner: Himalaya Yoga Meditatie Instituut Nederland

Louella Gerritsen

Louella GerritsenLouella is een Licenced HeartMath Provider en hartcoherentie trainer, opgeleid aan het Institute of Heartmath. Met zelf-reguleringstechnieken en biomedische feedback stelt zij mensen in staat om zèlf invloed uit te oefenen op hun eigen hersenactiviteit om zo controle te krijgen over hun automatische stressreactie. Als provider is Louella aangesloten bij HeartMath Benelux.

Louella heeft al vele jaren yoga gepractiseerd en gedoceerd. Zij heeft de docentenopleiding gevolgd van Raja Yoga Nederland en is internationaal gecertificeerd yoga-docent van de Himalaya Yoga Meditatie Traditie, die geleid wordt door Swami Ritavan Bharati, in Rishikesh, India.
Louella is center leader van het Himalaya Yoga Meditatie Instituuut Nederland, gelieerd aan de Association of Himalayan Yoga Meditation Societies International (AHYMSIN).
In een studie, Hoe word ik weer heel?, heeft Louella de effecten van yoga onderzocht op de gezondheid en het functioneren van de mens.

Als yoga-docent aan het Himalaya Yoga Meditatie Instituut Nederland en aan de yogadocentenopleiding van Stg Himalaya Yoga Nederland, waarvan zij mede-oprichter en bestuurslid is, geeft Louella les in Raja Yoga volgens de Himalaya Yoga Meditatie Traditie, in de regio Tiel.

Studie: Hoe word ik weer heel?